Het inplannen van trainingen

Plan trainingen in en zie wie er wel en niet aanwezig zijn

Tim avatar
Written by Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak een training aan

Maak een training aan door naar de Schedule tab te gaan en op de rond blauwe knop onderin het scherm te drukken.

1. Selecteer Maak training aan

2. Vul een titel in voor je training (vb. Woensdag training) Niet meer dan 20 karakters

3. Selecteer de datum en de starttijd van de training

4. Selecteer de duur van de training

5. Selecteer of de training terugkerend is (Nooit, Elke week, Elke twee weken, Elke maand)

6. Selecteer je team voor wie de training is (Als je maar lid bent van 1 team, hebben we je team alvast ingevuld)

7. Gebruik de "Training opslaan" knop om je training sessie op te slaan.

Klaar ben je.