Hoe verwijder ik een wedstrijd?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om een wedstrijd te verwijderen.

1. Ga allereerst naar de Schedule pagina via het menu onderaan de app. Klik op de wedstrijd die je wilt verwijderen en houd de wedstrijd ingedrukt.

2. Klik vervolgens op "verwijder". Je wordt gevraagd of je zeker weet dat je de wedstrijd wilt verwijderen. Klik op "verwijderen" om de wedstrijd definitief te verwijderen.

3. Na het verwijderen van de wedstrijd is de wedstrijd niet meer te vinden op Activity en Schedule pagina.