Hoe maak ik een wedstrijd aan?

Vind hier alles over het plannen en creëren van wedstrijden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Creëer een wedstrijd.

Maak een wedstrijd aan via de Schedule pagina waarbij je kunt klikken op de blauwe zwevende knop. Hier kun je kiezen tussen "Maak training aan" en voor een wedstrijd "Maak wedstrijd aan". Mocht je deel uitmaken van meerdere teams kun je vervolgens het juiste team kiezen waarvoor je de wedstrijd wilt plannen. Daarna ben je klaar voor het aanmaken van je wedstrijd. Volg deze 6 stappen:

1. Kies voor een uit of thuiswedstrijd

2. Zoek voor de club van de tegenstander. Mingle kiest voor het team waarvan de leeftijdsgroep, het niveau en eventuele extra tekens overeenkomen met dat van jouw team (zie voorbeeld hieronder). Mocht dit niet kloppen kun je dit aanpassen door te klikken op de pen onder je tegenstander en het aangepaste team te kiezen.

3. Kies voor de wedstrijddag, tijdstip van de wedstrijd, verzameltijd en verzamelplaats (bijv. Op de club).

4. Klik op "Maak wedstrijd aan" en de wedstrijd is aangemaakt.

5. De wedstrijd is te vinden op de Schedule pagina op chronologische volgorde. De wedstrijd is ook te vinden op de Activity pagina als de wedstrijd binnen 7 dagen plaatsvindt.

6. Laat tot slot je teamgenoten weten of je aanwezig bent tijdens de wedstrijd.

Hoe maak ik wedstrijd content? Lees meer