Waarom krijg ik wedstrijden van andere teams te zien?

Ik zie wedstrijden die niet van mij zijn en ik kan er geen verslag van doen.

Freek avatar
Written by Freek
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je content ziet van andere teams in je activity feed, betekent dit dat je andere Mingle gebruikers volgt. Vanaf het moment dat je een andere Mingle gebruiker volgt worden de activiteiten van die persoon zichtbaar voor jou.

Je kunt hun gespeelde en geplande wedstrijden zien. Ook is er de mogelijkheid om video's en algemene content van die wedstrijden te bekijken. Laat daarnaast je steun zien door het team aan te moedigen en door een reactie achter te laten op hun goals, foto's, video's, etc. Stem tot slot op de meest waardevolle, hardst werkende en meest creatieve speler wanneer de wedstrijd is afgelopen.

Om te zien wie jij volgt: ga naar profile, klik of "volgend".

Om te zien wie jou volgt: ga naar profile, klik op "volgers".

Wil je de content van andere gebruikers niet zien op jouw activity feed, ontvolg dan deze Mingle gebruiker.

Indien je content van een verkeerd team ziet (bijvoorbeeld: jij volgt niemand uit dit team), neem dan contact met ons op via support.