Hoe kan ik de uitslag van mijn wedstrijd delen?

Hoe kan ik de einduitslag van mijn wedstrijd delen op mijn eigen social media kanalen?

Tim avatar
Written by Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je einduitslag van je wedstrijd delen door het volgende te doen:

1. Maak een wedstrijd aan

2. Update de score van de wedstrijd (hoe voeg ik een score toe?)

3. Voeg een cover foto toe

1. Ga naar je activity feed

2. Vind jouw wedstrijd

3. Selecteer de knop “Voeg foto toe”

4. Kies uit bibliotheek of Maak een foto

5. Schaal en zoom de foto zoals jij hem wil en accepteer

6. De cover foto is toegevoegd

4. Selecteer de Share knop

1. Selecteer de foto die je wil delen op het deel scherm

2. Download de foto of selecteer je favoriete sociale netwerk om je eindresultaat op te delen.

5. Selecteer de “Meer” knop (3 puntjes)

1. Selecteer “Delen”

2. Selecteer de foto die je wil delen op het deel scherm

3. Download de foto of selecteer je favoriete sociale netwerk om je eindresultaat op te delen.

Image share screen