Hoe voeg ik een foto of video toe?

Foto's en video's toevoegen aan wedstrijdverslag

Freek avatar
Written by Freek
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle teamgenoten kunnen wedstrijden reporten. Iedereen kan een wedstrijd starten en stoppen, het team van vandaag toevoegen, een goal toevoegen en foto’s en video’s van de wedstrijd uploaden.

In dit artikel leggen wij aan de hand van 7 stappen uit hoe je een video of foto kunt toevoegen aan jouw wedstrijdverslag.

Je kunt video's en foto's aan jouw wedstrijdverslag toevoegen voor, tijdens en na een wedstrijd door deze 7 stappen te volgen:

1. Ga naar jouw of de door jouw teamgenoot aangemaakte wedstrijd.

2. Klik op de blauwe + knop rechts onder.

3. Klik op “Voeg media toe” en klik vervolgens op “Foto maken” om een foto te maken met je camera. Je kunt ook kiezen voor foto’s en video’s uit je galerij.

1. Android: Upload foto / video of maak foto / video

2. iOS: upload foto / maak foto (voor iOS is er een andere optie om video toe te voegen)

4. Bevestig de foto of video die je wilt toevoegen.

5. Voeg een beschrijving toe aan de foto / video en klik op “Delen”.

6. Jouw foto / video wordt nu geüpload naar je wedstrijdverslag. De upload tijd verschilt en hangt af van je internet snelheid en verbinding.

7. Geniet nu van jouw eigen gemaakte content! Deel het met je vrienden en familie door rechtsboven op de deel knop te drukken.

In jouw wedstrijdverslag vind je naast de blauwe knop een camera icoon, hiermee open je de video tool in Mingle. Hier vind je gedetailleerde uitleg hoe deze tool werkt.

Mocht je toch ergens tegen aan lopen, neem dan contact met ons op.