Alles over het managen van je team
Maak Spelers aan / voeg spelers toe

Als je de Mingle App will proberen, kun je alvast je teamgenoten invoeren en stats genereren voor je hele team.

Tim avatar
Written by Tim
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak eerst een wedstrijd aan. In de match feed kun je spelers toevoegen bij:

1. Het invoeren van Team van vandaag

2. Het toevoegen van goals

3. Het toevoegen van assists

4. Stemmen op de MVP’s

Je kunt spelers toevoegen door op de knop [ + add players ] te drukken.

Deze spelers die je aanmaakt zullen in elk spelers overzicht te zien zijn. Op deze manier kun je stats genereren voor je hele team.

Nb: Op dit moment is het op Android alleen mogelijk in toekomstige wedstrijden spelers aan te maken. Wedstrijden in het verleden hebben deze functionaliteit helaas nog niet. Als je spelers aanmaakt in een toekomstige wedstrijd zijn ze wel beschikbaar in oudere matches.