Over Mingle Sport & Roadmap
Mingle's main features in de app

Maak teammanagement makkelijker, leg beleving vast en track jouw stats!

Freek avatar
Written by Freek
Meer dan een week geleden bijgewerkt

πŸŽ₯Leg beleving vast

• Gebruik video, tekst en audio om de gehele beleving en atmosfeer rondom jouw favoriete sport vast te leggen.

• Maak gebruik van de professionele video tool om razendsnel video's van de wedstrijd te maken. De video's die je deelt worden automatisch verbetert in de app

• Deel de wedstrijd met iedereen zodat je toeschouwers de wedstrijd overal kunnen volgen.

⚽Track speler stats

• Houd in de app al je stats bij zoals goals, assists en gespeelde wedstrijden.

• Maak het makkelijk om prestaties te meten met jouw persoonlijke speler profiel. = Al jouw goals, assists en gespeelde wedstrijden op één plek.

πŸ“ŠLeaderboards

• Wie staat er op #1 aan het einde van het seizoen.

• Bekijk de leaderboards van goals, assists, gespeelde wedstrijden, MVPs, Playmakers en Workhorses.

• Vergelijk jezelf met je teamgenoten, spelers van jouw club en volgers.

πŸ₯‡Player voting

• Na elke wedstrijd kan je stemmen op de spelers van de wedstrijd: MVP, Playmaker en Workhorse.

πŸ”₯Match rating

• Na elke wedstrijd is er ook de mogelijkheid om de wedstrijd een rating te geven. De uitslag zegt namelijk niet altijd wat over hoe de wedstrijd is verlopen.

• Was het team 'on fire'? Geef het dan een grote vlam. Presteerde het team wat minder? Laat het dan weten via een wat kleinere vlam.

πŸ—“οΈTeammanagement

• Maak het organiseren en de logistiek achter een team makkelijk.

• Plan wedstrijden en trainingen.

• Geef aan wie er wel en niet aanwezig zijn.

• Chat met spelers, ouders of teamleiders.

πŸ”’Privacy

• Jouw privacy is voor Mingle Sport B.V. van groot belang.

• Alleen jouw volgers kunnen je wedstrijden zien.

• We slaan zo min mogelijk persoonlijke gegevens op.

• Ga naar onze website voor meer informatie over de Privacy Policy en gebruikersvoorwaarden

Mingle Sport is beschikbaar op IOS en Android