Hoe krijg ik statistieken in de leaderboards?

Tips voor het toevoegen van jouw statistieken aan de leaderboards

Freek avatar
Written by Freek
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leaderboards zijn beschikbaar in de app waarbij je jouw goals, assists en Player of the Match Awards kunt vergelijken met teamgenoten, spelers van je club en volgers. Maar hoe krijg je deze data in de leaderboards?

1. Ga naar de leaderboard pagina πŸ† en klik op "join team" of "maak team aan"

2. Ga naar "Hoe maak ik een team aan?" of "Hoe join ik een team?" voor uitleg over het maken en joinen van een team.

3. Voeg een wedstrijd toe voor jouw team via de Schedule pagina.

4. Klik op de wedstrijd op de Activity Feed om de wedstrijd live te reporten, of report de wedstrijd achteraf.

5. Hier kom je eerst op de wedstrijd 'overview' pagina. Klik op het plusje om goals toe te voegen. Onder goals kun je gemakkelijk aangeven wie er gescoord heeft en welke speler de assist gaf.

6. Ook kun je de 'feed' pagina openen. Klik daar op het plusje rechtsonder en "Voeg goal toe". Geef aan wie er scoorde en wie de assist gaf en klik op "Voeg goal toe".

7. De goal word in beide gevallen toegevoegd aan de match feed en wordt automatisch aan de leaderboards toegevoegd bij de desbetreffende speler(s).

8. Wedstrijd afgelopen? Stem op de MVP, Workhorse en Playmaker. 2 dagen na afloop worden de Player of the Match Awards bekend gemaakt en toegevoegd aan de leaderboards.

9. Bekijk de leaderboards van je team, je club en de mensen die je volgt nu op de Leaderboard pagina πŸ†.

Doe je best tijdens het weekend, houd je stats bij, en wie weet sta jij straks bovenaan!