Hoe kan ik een line-up maken?
Nicky avatar
Written by Nicky
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een wedstrijd hebt, kun je een opstelling maken met behulp van de volgende stappen.

1. Ga naar de wedstrijd en ga vervolgens naar het tabblad Opstelling.

2. Selecteer het aantal spelers

1. Om te selecteren met hoeveel spelers jouw team speelt, klik je op het getal in de balk onderaan

2. Je kunt kiezen tussen: 11, 9, 8, 7, 6, 5

3. Welke formatie je speelt

1. Om jouw formatie te selecteren klik je op het veldicoontje in de balk onderaan

2. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, afhankelijk van het aantal spelers

4. Wijs spelers toe aan hun positie

1. klik op de + en voeg de spelers toe aan hun positie of als wissel

5. Deel de line-up op social media of met het team

1. Om de line-up te delen, klik je op het deelpictogram in de balk onderaan

6. Je kunt voor elke wedstrijd meerdere opstellingen maken. Bijvoorbeeld de basisopstelling & de opstelling voor de tweede helft.